dissabte, 4 de gener del 2014
Mousse de llimona
Després de molts tiberis acabats amb torrons, polvorons, mantecados, roscos, neules... unes postres ben fresquetes.
No són lleugeres en calories però sí en textura i amb el gust lleugerament àcid passen molt bé.
Així aneu fent lloc que encara ens queden els tortells!!!
Ingredients:
120 ml. de suc de llimona
225 gr. de llet condensada
300 ml. de nata per muntar
Muntar la nata i reservar.
Barrejar el suc de llimona amb la llet condensada fins que quedi una crema homogènia.
Afegir la nata muntada i incorporar-la amb l’ajut d’una llengua pastissera, amb moviments suaus fins que quedi totalment integrada.
Posar la mousse dins una mànega pastissera i repartir-la en 8 copes.
Deixar reposar a la nevera 4 hores abans de servir.
(Recepta de La Cuina de Casa)
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
ResponEliminaCarme; Feta la llei, feta la trampa... no són lleugers, però un cop acabat de fer... em sembla una mousse molt i molt lleugera de menjar, la veritat és que si¡¡
Salutacions i bona entrada d'any¡¡ :O) :O)
Te que quedar boníssim, ara bé com dius tu de lleuger res de res hahaha
ResponEliminaSalut
Manel
www.irrecuttibles.cat
Ummm, ha d'estar boníssim, fàcils de fer i tots ben enganyats amb les calories, he, he. Bona pensada!!
ResponEliminaBons reis!
La prepararé després del tortell!!!! Petons i Bons Reis!!!
ResponEliminaLleugeres amb llet condensada, és clar que no... però en ser mousse passa perfectament!!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça