dissabte, 4 de gener del 2014

Mousse de llimona


Després de molts tiberis acabats amb torrons, polvorons, mantecados, roscos, neules... unes postres ben fresquetes.

No són lleugeres en calories però sí en textura i amb el gust lleugerament àcid passen molt bé.
Així aneu fent lloc que encara ens queden els tortells!!!

Ingredients:

120 ml. de suc de llimona
225 gr. de llet condensada
300 ml. de nata per muntar

Muntar la nata i reservar.
Barrejar el suc de llimona amb la llet condensada fins que quedi una crema homogènia.
Afegir la nata muntada i incorporar-la amb l’ajut d’una llengua pastissera, amb moviments suaus fins que quedi totalment integrada.
Posar la mousse dins una mànega pastissera i repartir-la en 8 copes.
Deixar reposar a la nevera 4 hores abans de servir.

(Recepta de La Cuina de Casa)

5 comentaris:


  1. Carme; Feta la llei, feta la trampa... no són lleugers, però un cop acabat de fer... em sembla una mousse molt i molt lleugera de menjar, la veritat és que si¡¡
    Salutacions i bona entrada d'any¡¡ :O) :O)

    ResponElimina
  2. Te que quedar boníssim, ara bé com dius tu de lleuger res de res hahaha

    Salut

    Manel
    www.irrecuttibles.cat

    ResponElimina
  3. Ummm, ha d'estar boníssim, fàcils de fer i tots ben enganyats amb les calories, he, he. Bona pensada!!
    Bons reis!

    ResponElimina
  4. La prepararé després del tortell!!!! Petons i Bons Reis!!!

    ResponElimina
  5. Lleugeres amb llet condensada, és clar que no... però en ser mousse passa perfectament!!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina