diumenge, 20 d’octubre del 2013
Pastissets de plàtan amb xocolata
La web Pastissets celebra el seu 4rt aniversari. La Catieu i l’Annie ens animem a preparar receptes que comencin per Pastissets de... així que aquesta és la meva proposta.
Espero que els hi agradin.
Moltes felicitats Pastissets!!! Desitjo que seguiu així molts més.
Ingredients:
30 gr. de mantega
60 gr. de sucre
1 sobre de vainilla ensucrada
1 ou
1 1/2 cullerades de nata fresca
60 gr. de farina
1/2 cullereta de llevat
1 plàtan
75 gr. de xocolata
20 gr. de mantega
Encenalls de xocolata blanca
Batre l’ou amb el sucre i la vainilla ensucrada fins que quedi blanquinós i molt escumós. Afegir de mica en mica la mantega fosa fins que quedi incorporada. Abocar la nata fresca i batre amb suavitat fins aconseguir una mescla homogènia. Incorporar la farina i el llevat tamisats.
Afegir el plàtan tallat a daus petits i amb l’ajut de la llengua pastissera repartir uniformement.
Distribuir la massa en 6 motlles individuals i coure al forn a 180ºC durant 20 minuts.
Retirar del forn i deixar refredar una mica abans de desemmotllar, ja que són uns pastissets molt flonjos i delicats. Deixar refredar totalment sobre una reixa.
Fondre la xocolata i la mantega al bany Maria. Cobrir els pastissets amb la barreja de xocolata fosa. Decorar amb encenalls de xocolata blanca.
Deixar refredar totalment abans de servir.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Han de ser boníssims Carme! El plàtan i la xocolata fan una parella irresistible!
ResponEliminaUna abraçada
Dolors
Fa molt bona pinta, Carme. I el plàtan hi ha de quedar molt bo!
ResponEliminaQue si ens graden??? Ens encanten!!! Una combinació que no falla. Boníssima!!!
ResponEliminaMoltíssimes gràcies per participar Carme.
Petonets
Annie i Catieu
quina bona pinta!!!!!!
ResponEliminaQuina forma més divertida...i han de ser deliciosos!
ResponEliminaQuina monada!! Els pastissets de plàtan ja deuen estar boníssims i si a sobre afegeixes xocolata... mmm! Tenen mooolt bona pinta! ;-)
ResponEliminaPtons