dijous, 24 d’octubre de 2013

Crema de carbassa

Ingredients:

400 gr. de carbassa
1 ceba
2 patates mitjanes
750 ml. d’aigua
Oli d’oliva
Sal
2 culleres soperes de nata fresca

Daurar 
la ceba tallada a daus en l’oli d'oliva. Afegir la carbassa i la patata tallades a daus i cobrir amb aigua. Fer bullir uns 30 minuts fins que la patata i la carbassa siguin ben cuites. Afegir un polsim de sal.
Triturar ben fi amb el turmix, afegir la nata fresca i tornar a triturar fins que quedi una crema homogènia.

7 comentaris:

  1. Boníssima la crema de carabassa! ja en tinc a la nevera esperant, de demà no passa!

    ResponElimina
  2. Ei que bona, Carme! Quina casualitat, jo també publico una crema de carbassa, avui, tan fàcil de fer i tan bona, oi? Petons!

    ResponElimina
  3. nyam nyam.. un clàssic d'aquestes dates que no podia faltar ;-) Boníssima i ben senzilla de fer. Quina bona pinta amb les torredetes per sobre ;-)

    Ptons de carbassa.

    ResponElimina
  4. mmm que bona! És ideal per aquests dies! Molt maca la presentación!
    Petonets

    ResponElimina
  5. Jo, a l'hivern, en menjaria cada dia...esperem que aviat arribi l'època climatològica que pertoca!

    ResponElimina