Ingredients:
400 gr. de carbassa
1 ceba
2 patates mitjanes
750 ml. d’aigua
Oli d’oliva
Sal
2 culleres soperes de nata fresca
Daurar la ceba tallada a daus en l’oli d'oliva. Afegir la carbassa i la patata tallades a daus i cobrir amb aigua. Fer bullir uns 30 minuts fins que la patata i la carbassa siguin ben cuites. Afegir un polsim de sal.
Triturar ben fi amb el turmix, afegir la nata fresca i tornar a triturar fins que quedi una crema homogènia.
Una crema de tardor, bonissima
ResponEliminaBoníssima la crema de carabassa! ja en tinc a la nevera esperant, de demà no passa!
ResponEliminaEi que bona, Carme! Quina casualitat, jo també publico una crema de carbassa, avui, tan fàcil de fer i tan bona, oi? Petons!
ResponEliminanyam nyam.. un clàssic d'aquestes dates que no podia faltar ;-) Boníssima i ben senzilla de fer. Quina bona pinta amb les torredetes per sobre ;-)
ResponEliminaPtons de carbassa.
mmm que bona! És ideal per aquests dies! Molt maca la presentación!
ResponEliminaPetonets
Jo, a l'hivern, en menjaria cada dia...esperem que aviat arribi l'època climatològica que pertoca!
ResponEliminaBonissíma !!
ResponEliminaUna abraçada
Joan i Sara