dissabte, 14 de setembre del 2013
Magdalenes de xocolata amb llet i plàtan
Sense adonar-me’n ja ha passat un mes des de la darrera publicació. Això no pot ser!!! Així que per tornar a agafar el ritme he preparat una recepta molt senzilla i ràpida de fer però molt deliciosa.
Aquestes magdalenes les van tastar el tiet Miliu i la tia Rosa i els hi van agradar molt. Vam anar a casa seva a fer el cafè i ens hi vam passar la tarda, tot xerrant... i també menjant ;-)
Ingredients:
60 gr. de mantega pomada
120 gr. de sucre
1 sobre de vainilla ensucrada
1 ou
120 gr. de farina
1 cullereta de postres de llevat Royal
60 ml. de llet evaporada
80 gr. de xocolata amb llet
1 plàtan
Batre amb les barnilles elèctriques la mantega amb el sucre i la vainilla ensucrada fins que quedi una mescla esponjosa. Afegir l’ou i seguir batent fins que quedi totalment integrat i la massa quedi suau.
Incorporar la farina i el llevat tamisats alternant amb la llet evaporada, i finalitzant amb farina. Batre durant 2 minuts.
Afegir la xocolata amb llet i el plàtan tallats a daus petits i repartir-los uniformement per la massa amb una llengua pastissera.
Distribuir la massa en 12 càpsules de paper i coure al forn a 180ºC durant 22 minuts.
Deixar refredar sobre una reixa.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
M'encanten aquests trossets de cel en forma de magdalena!
ResponElimina. Carme, que bones aquestes magdalenes i quin color més maco!
ResponEliminaEt trobava a faltar!!! Has tornat "a tope"!!!
ResponEliminaPetons,
Olga
Mira que tinc pendent preparar-ne unes amb plàtan. Només hi penso quan us les veig a algú. Amb la xocolata han de combinar molt bé. Pe`ro jo la posaria sense llet ;-)
ResponEliminaPetonets bonica
Quina bona pinta!! mmm... a mi m'agraden molt les magdalenes per esmorzar i amb plantan encara no n'he fet mai. Quina bona idea
ResponEliminaMuas
Hola Carme, benvinguda a la normalitat; la veritat es que a l'estiu tots els blogs estant parats, que també va bé desconectar una miqueta. Tenen molt bona pinta aquestes madelenes, per acompanyar un cafetó o amb un trosset de xocolata ...............bonissimas.
ResponEliminaPetons