Per la base:
12 galetes digestive
60 gr. de mantega fosa
1 cullerada sopera de sucre morè
1 polsim de sal
Pel farcit:
1 Kgr. de formatge Philadelphia
335 gr. de sucre
50 gr. de farina
160 gr. de nata fresca
1 cullereta de postres de vainilla en pasta
3 ous i 1 rovell
Per la base:
Untar un motlle desmuntable amb mantega.
Triturar les galetes amb el sucre. Afegir la mantega fosa i la sal i barrejar. Disposar al fons del motlle pressionant amb una cullera per tal que quedi una capa plana.
Coure al forn a 180ºC durant 10 minuts.
Deixar refredar completament.
Pel farcit:
En un bol barrejar el sucre amb la farina tamisada. Reservar.
Batre el formatge a temperatura ambient fins que quedi suau. Afegir la vainilla i seguir batent a velocitat lenta. Afegir 1/3 part de la barreja de sucre i farina, 1/3 part de la nata fresca i un ou. Repetir l’operació fins incorporar tots els ingredients.
Abocar el farcit sobre la base de galeta.
Posar el motlle dins una plata fonda i afegir aigua bullint fins la meitat de l’alçada del motlle.
Coure al forn a 180ºC durant 30 minuts. Passat aquest temps, baixar la temperatura a 160ºC i coure durant 45 minuts més. Passat aquest temps, apagar el forn i deixar el pastís dins amb la porta una mica oberta fins que es refredi totalment.
Un cop fred, reservar a la nevera un mínim de 6 hores o millor d’un dia per l’altre.
(Recepta de Martha Stewart)
Quina pinta tan espectacular, Carme. Haure de provarlo, m'encanta el pastis de formatge!
ResponEliminaQuina pinta tan espectacular, Carme. Haure de provarlo, m'encanta el pastis de formatge!
ResponEliminaT'ha quedat genial! Estic segura que millor que els de Manhattan!
ResponEliminaEl pastís de formatge és el meu preferit, amb diferència! i aquest té una pinta taaaan espectacular que no m'hi podria resistir... aquest matí he comprat nabius frescos i crec que ja sé que cuinaré ;.)
ResponEliminaUn pastís impressionant! quina delícia! petons
ResponEliminaQuina bona pinta! M'agraden moltíssim els pastissos de formatge!!
ResponEliminaMe gusta mucho este tipo de pasteles! Yo tampoco me podría resistir a él!!
ResponEliminaAna de JUEGO DE SABORES
Hola! Acabo de tornar de les vacances i passo a saludar, tinc molta feina atrassada amb els blogs :)
ResponEliminaSóc fan de tots els pastissos de formatge, i el tipus NY és un dels meus preferits. T'ha quedat sensacional!