dissabte, 21 de setembre del 2013

Cupcakes de pastanaga

Ingredients:

60 gr. de mantega pomada
70 gr. de sucre blanc
50 gr. de sucre morè
1 sobre de vainilla ensucrada
1 ou
100 gr. de farina
1 cullereta de postres de llevat Royal
1/2 cullereta de postres de bicarbonat
1/2 cullereta de postres de canyella en pols
1/2 cullereta de postres de gingebre en pols
Un polsim de sal
60 ml. de llet evaporada
125 gr. de pastanaga

Per la cobertura:
200 ml. de nata per muntar
2 sobres de vainilla ensucrada
2 culleres soperes de sucre blanc
2 culleres soperes de Mascarpone

Barrejar la farina, el llevat, el bicarbonat, la canyella, el gingebre i la sal i tamisar.
Picar o ratllar la pastanaga.
Batre amb les barnilles elèctriques la mantega amb els dos sucres i la vainilla ensucrada fins que quedi una mescla esponjosa. Afegir l’ou i seguir batent fins que quedi totalment integrat i la massa quedi suau.
Incorporar la barreja de farina alternant amb la llet evaporada, i finalitzant amb farina. Batre durant 2 minuts.
Afegir la pastanaga picada i repartir-la uniformement per la massa amb una llengua pastissera.
Distribuir la massa en 12 càpsules de paper i coure al forn a 180ºC durant 22 minuts.
Deixar refredar sobre una reixa.

Per la cobertura:
Muntar la nata amb el sucre i la vainilla. Afegir el Mascarpone i barrejar fins que quedi integrat.

Quan els cupcakes siguin freds, decorar amb la cobertura.
Reservar a la nevera.

6 comentaris:

  1. T'han quedat preciosos, amb les mini pastanagues a sobre... Idels per un berenar de diumenge com avui!

    ResponElimina
  2. Mmmm els cupcakes de pastanaga són un clàssic taaaaan bo!!! a més els has decorat amb molt gust i t'han quedat perfectes!

    ResponElimina
  3. A la tardor és quan la pastanaga agafa protagonisme, oi? I mira que durant la resta de l'any gairebé no ens la mirem ;) Fan molt bona pinta!!
    Una abraçada

    ResponElimina
  4. Quina monada! Segur que no en devia quedar ni una!!
    Ptons

    ResponElimina
  5. Ohhhh som absolutament fans de qualsevol recepta dolça que porti pastanaga, però és que aquests cupcakes t'han quedat espectaculars!!!

    Petons!!

    ResponElimina