60 gr. de mantega pomada
110 gr. de sucre
1 sobre de vainilla ensucrada
1 ou
120 gr. de farina
1 cullereta de postres de llevat Royal
1 llima (ratlladura i suc)
1 rajolí de llet
60 gr. de xocolata blanca
Per la cobertura:
170 gr. de formatge Philadelphia
45 gr. de mantega pomada
1 sobre de vainilla ensucrada
100 gr. de sucre llustre
80 gr. de nata fresca
Ratllar la pell de la llima i esprémer el suc.
Afegir un rajolí de llet al suc de llima fins arribar als 60 ml. totals.
Batre amb les barnilles elèctriques la mantega amb el sucre i la vainilla ensucrada fins que quedi una mescla esponjosa. Afegir l’ou i seguir batent fins que quedi totalment integrat i la massa quedi suau.
Incorporar la farina i el llevat tamisats alternant amb la barreja de suc de llima i llet, i finalitzant amb farina. Batre durant 2 minuts.
Afegir la xocolata blanca tallada a daus petits i la ratlladura de pell de llima i repartir-les uniformement per la massa amb una llengua pastissera.
Distribuir la massa en 18 càpsules de paper i coure al forn a 180ºC durant 17 minuts.
Deixar refredar sobre una reixa.
Per la cobertura:
Batre el formatge i la mantega a temperatura ambient fins que quedi una mescla suau. Afegir la vainilla ensucrada i el sucre llustre i batre fins que quedi una crema homogènia. Incorporar la nata fresca i mesclar amb suavitat.
Quan els mini cupcakes siguin freds, decorar amb la cobertura.
Reservar a la nevera.
Quina pinta més apetitosa!! y la llimona és refrescant, ara mateix me'n menjaria un!
ResponEliminaHan quedat molt bonics Carme: estiuencs, festius i segur que boníssims: m'encanta la llima! Potser fins i tot més que la llimona... :)
ResponEliminaMolt bona pinta Carme, i amb la llima els deus donar un toc molt refrescant!
ResponEliminaPetons!
Qué refrescants per ara l'estiu!!!
ResponEliminaQuè bonics!!! Han de ser fresquets....oi????
ResponEliminaPetons,
Olga
No vull fer-vos les dents llargues.... però jo he pogut provar-los i estan... millor dit estaven deliciosos!!!!!
ResponElimina