Ingredients:
Per les creps:
100 gr. de farina d’arròs
50 gr. de sucre
200 ml. de llet
2 cullerades d’oli de gira-sol
1 polsim de sal
Pel farcit:
100 gr. de xocolata negra
100 gr. de xocolata blanca
3 plàtans
Per les creps:
Barrejar tots els ingredients amb el braç batedor i deixar reposar una estona la massa.
En una paella, untada amb una mica d’oli amb l’ajut d’un paper de cuina, coure les creps. Reservar-les.
Pel farcit:
Fondre les xocolates al bany Maria.
Tallar el plàtan a rodanxes.
Cobrir cada crep amb una fina capa de cada xocolata i disposar damunt les rodanxes de plàtan.
Servir tebi.
Film & Food: Xocolat.
Aquesta recepta està dedicada a la Carmen del blog Chocolate, aceite y sal, espero que t'agradi.
Doncs m'encanta la proposta que ens portes!! Una combinació deliciosa!! sen dubte tot un postre exquisit!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!!
Un petó enormee
uenisiiiiiiimo¡¡¡¡¡ creo que estoy engordando solo de mirar , que receta mas buena felicidades , besitos de cocina con catalina
ResponEliminaQué buena la crêpe!!! Ha sido un placer conocer tu blog, Carme. Por aquí me quedo.
ResponEliminaUn abrazo
mmmmmm quina pinta!!!! m'encanta la combinación de dos chocolates!!!!felicidades, pinta muy muy rico!!!y una estética muy bonita también :)
ResponEliminabesos!
Mare meva, ha de ser sensacional! Acabes de demostrar com amb quatre ingredients es poden preparar unes postres de vici total ;)
ResponEliminaÒstres, quina bona pinta. Amb aquesta crêpe segur que el meu marit i jo no ens discutiríem per la xocolata blanca o negre. La combinació amb el plàtan és deliciosa!
ResponEliminaFins aviat!
Anna
rico y super chancho, jeje. me encanta. yo lo hacía de bananas, chocolate negro y crema chantilly. hiper calórico!
ResponEliminaGenial! Quin postre amb més energia! I la combinació del platan i la xocolata sempre és un triomf assegurat.
ResponEliminaPetons i gràcis per passar-te pel meu blog.
La combinació xocolata i plàtan no falla mai... tan senzill i tan deliciós.
ResponEliminaGràcies pels vostres comentaris.
Fins aviat, hasta pronto!!!