dissabte, 9 de juliol de 2016

Coca de iogurt amb poma

Ingredients:

1 iogurt natural
2 mesures del pot de iogurt de sucre
3 mesures del pot de iogurt de farina
1 mesura del pot de iogurt d’oli de gira-sol
3 ous
1 sobre de llevat Royal
1 sobre de vainilla ensucrada
3 pomes
La pell ratllada d’una llimona

Batre els ous amb el sucre i la vainilla ensucrada fins que doblin el volum i quedin escumosos. Afegir el iogurt i l’oli i batre amb suavitat fins que quedin integrats.
Incorporar la farina i el llevat prèviament tamisats. Acabar de barrejar amb una llengua pastissera fins que la mescla sigui homogènia i no tingui grumolls.
Afegir la ratlladura de pell de llimona i una poma i mitja tallades a làmines primes. Barrejar amb suavitat per repartir uniformement aquests ingredients.
Abocar la massa en un motlle untat amb mantega i lleugerament enfarinat.
Decorar la superfície amb les làmines de poma restants i un polsim de sucre.
Coure al forn a 180ºC durant 45 minuts.
Un cop cuita, deixar refredar la coca sobre una reixa.

2 comentaris:

  1. Ideal per un bon esmorzar o un bon berenar! Mai falla!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
  2. Quina presència...una coca digna de la taula d'un rei!!! Petonarros!

    ResponElimina