Ingredients:
1 base de pasta de full
500 ml. de llet
16 gr. de vainilla ensucrada
2 ous
100 gr. de sucre
40 gr. de Maizena
160 gr. de xocolata de cobertura
70 gr. d’ametlles laminades
Estendre la pasta de full sobre paper de forn i punxar amb una forquilla deixant una vora d’1,5 cm al voltant. Coure al forn a 200ºC durant 10 minuts. Treure del forn i reservar.
Baixar la temperatura del forn a 180ºC.
Bullir la llet amb la vainilla.
En un bol, batre els ous amb el sucre. Afegir la Maizena i remenar bé fins que no quedi cap grumoll. Incorporar la llet bullent sense deixar de remenar. Posar la xocolata trossejada i deixar fondre remenant contínuament.
Posar al foc sense parar de remenar fins que espesseixi.
Posar la crema de xocolata damunt la pasta de full mig cuita. Decorar amb les ametlles laminades.
Coure al forn a 180ºC durant 30 minuts. Un cop cuita, retirar la coca del forn i deixar refredar a temperatura ambient. Quan sigui freda, reservar-la a la nevera.
Blog recomanat A cop de clic RAC1.
Divendres em va trucar el meu germà per dir-me que havien recomanat el blog All i julivert a la secció A cop de clic de RAC1. M'ha fet molta il·lusió i tant a la feina com a la família m'ha felicitat tothom. Moltes gràcies a tots!!!
Ay, qué rica esta coca! Sencilla y con chocolate!
ResponEliminaUn abrazo
Quina casualitat, divendres vam tenir un berenar especial i també vaig preparar una coca de full amb xocolata, però una mica diferent a la teva.
ResponEliminaFelicitats pel reconeixement a RAC1 ;)
Moltes felicitats per la recomanació, fa il·lusió, eh? Aquesta coca és d'un aquells clàssic que mai falla!!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Enhorabona per reconeixement a RAC1 Carme!!! :)
ResponEliminaI aquesta coca de full amb xocolata segur que devia ser boníssima!!
Petons!
Ho vaig sentir divendres, enhorabona!
ResponEliminaPetons.
Mmmm! Què bona aquesta coca i ben fàcil de fer... Me l'apunto!
ResponEliminaFins aviat!
Anna
Una coca fàcil i amb bon resultat.
ResponEliminaMoltes gràcies per les vostres felicitacions!!!
Petons
"Vecina"
ResponEliminaM'he tornat a enganxar al teu blog. A veure què puc fer....ummm tot té molt bona pinta. Fins aviat i felicitats cuinera!
Vecina, m'ha fet molta il·lusió que m'hagis escrit :-)
ResponEliminaAra que és festa major al "nostre poble adoptiu" ja m'explicaràs quins plats has cuinat.
Ens veiem dimecres.
Gràcies