Ingredients:
1 base de pasta de full
2 pomes golden
Per la crema:
650 ml. de llet
135 gr. de sucre
2 ous
55 gr. de Maizena
10 gr. de vainilla ensucrada
1 branca de canyella
1 pell de llimona
Estendre la pasta de full sobre paper de forn i punxar amb una forquilla deixant una vora d’1,5 cm al voltant. Coure al forn a 200ºC durant 10 minuts. Treure del forn i reservar.
Baixar la temperatura del forn a 180ºC.
Per la crema:
Reservar mig got de llet freda. Posar la resta de llet amb el sucre, la branca de canyella i la pela de llimona al foc fins que bulli.
Dissoldre la Maizena amb la llet reservada, afegir els ous i la vainilla ensucrada. Batre la mescla. Incorporar la llet calenta i barrejar bé. Colar la barreja i tornar al foc sense deixar de remenar fins que espesseixi.
Posar la crema damunt la pasta de full mig cuita. Disposar damunt làmines de poma i un polsim de sucre.
Coure al forn a 180ºC durant 35 minuts. Deixar refredar dins els forn apagat.
El meu pastís preferit... hi ha algú a qui no li agradi? T'ha quedat de mossegada!
ResponEliminapetons
Sandra
que rica coca, aunque por acá le decimos tarta, me encanta.
ResponEliminaUmmm, quina bona pinta!!
ResponEliminaLa que vaig fer de poma salada era molt bona, però ara tocará fer-la dolça, ha de ser boníssima.
Una abraçada.
Ostres, aquesta coca de poma es digne de pastisseria.... fa molt bona pinta!!!
ResponEliminapetonets
te puedes creer que la hice ayer...y no me gusto excesivamente...pero claro no seguí esta receta me la saque yo de la manga y bueno...la proxima le pondré limoncimo y canela a la crema y seguro que me gusta muuuuucho más!!!!
ResponEliminabesote
Un clàssic de tota la vida que sempre triomfa. Sensacional i amb una presentació molt bonica!
ResponEliminaSens dubte un dels meus pastissos preferits! La poma amb la crema lliga molt bé.
ResponEliminaPetons.
que bona és!!! fa poquet en vaig fer i és tan i tan bona... ;)))))))))))))))))) petonets
ResponEliminaLa preferida del meu pare!
ResponEliminaMglòria de Gourmenderies
mare de deu!!! quina pinta que té la coca!! aquest cap de setmana haig de fer un pastiset i penso que aquest teu és el candidat a pasar pel forn de casa :-)
ResponEliminaTiene una pinta riquísima!
ResponEliminaUn besito!
Va quedar molt bona, tant que avui n'he hagut de fer una altra. La meva àvia celebra un dinar familiar amb els seus germans i germanes i m'ha demanat que li fes una coca de poma per les postres. Espero que els hi agradi.
ResponEliminaManu, lo cierto es que la crema me encanta y con hojaldre y manzana más. Pero no siempre las recetas son del agrado de todos, en mi familia también hay quien dijo que le sobraba la manzana. Pero no pasa nada hay que ir probando cosas.
Gràcies pels vostres comentaris, gracias por vuestros comentarios!!!
Avui per fi l'he feta, m'encanta, i ha encantat a tothom.
ResponEliminaPetonets.
Margalida, estic molt contenta que us hagi agradat.
ResponEliminaPetons