diumenge, 28 d’agost de 2016

Pastís de formatge i xocolata

Ingredients:

Per la base:
175 gr. de galetes Tosta Rica Oceanix
60 gr. de mantega fosa
1 cullerada sopera de sucre morè

Pel farcit:
400 ml. de nata per muntar
4 culleres soperes de sucre
250 gr. de formatge Philadelphia
275 gr. de xocolata
4 fulles de gelatina
4 culleres soperes de llet

Per la base:
Triturar les galetes amb el sucre. Afegir la mantega fosa i barrejar. Disposar al fons d'un motlle desmuntable pressionant amb una cullera per tal que quedi una capa plana. Deixar refredar dins la nevera.

Pel farcit:
Semi-muntar la nata amb el sucre i reservar a la nevera.
Fondre la xocolata al bany Maria i reservar.
Hidratar les fulles de gelatina en aigua freda.
En un cassó escalfar a foc molt lent la llet i dissoldre-hi la gelatina. Afegir el formatge en crema i remenar fins que quedi una crema homogènia. Retirar del foc, afegir la xocolata fosa i remenar fins incorporar totalment. Abocar la mescla en un bol gran i anar afegint a cullerades la nata. Amb una llengua pastissera i molta suavitat anar incorporant la nata a la barreja de xocolata fins que quedi una crema homogènia.

Abocar la crema de xocolata i formatge sobre la base de galeta. Reservar a la nevera un mínim de 3-4 hores.

3 comentaris:

  1. MMMmmmmmm...un pastís preciós!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
  2. Carme t'ha quedat molt bonic i professional!! Felicitats! :D I la combinació... de 10!!
    Petons

    ResponElimina
  3. Ostres...penso com la Dolors! T'ha quedat espectacular!

    ResponElimina