dijous, 28 d’agost de 2014

Crema de porro i pera


Un dels plats que ve més de gust a l’estiu és la crema de verdures freda. Aquest cop he combinat el porro amb la pera que li dóna un toc diferent, un xic àcid i dolç. Per decorar-la li he posat una mica de pernil salat tallat ben fi i unes gotes d’oli d’oliva.

Ingredients:

2 porros
2 peres
1 ceba
1 patata
750 ml d’aigua
100 ml de llet
Sal
Oli d’oliva

Daurar en l’oli la ceba tallada a daus. Afegir el porro tallat a rodanxes i coure una mica fins que quedi tou. Afegir la pera pelada i sense cor, tallada a daus i daurar lleugerament.
Afegir la patata i cobrir amb aigua. Fer bullir uns 30 minuts fins que la patata sigui ben cuita. Afegir un polsim de sal.
Triturar ben fi amb el turmix fins que quedi una crema homogènia. Afegir la llet i tornar a triturar.
Aquesta crema es pot prendre tant freda com calenta.

4 comentaris:

  1. Oh! Quina crema més bona, m'agrada molt el toc de la pera que li has aportat, ha de donar-li un toc dolç i fresc espectacular!

    Molts petons!

    ResponElimina

  2. Carme; Una bona combinació -al menys per a mi- d'aquests dos productes, entre àcid i dolç, pot ser molt interessant.
    Moltes gràcies Carme per compartir aquestes receptes tant acertades.
    Salutacions ¡¡ :O)

    ResponElimina
  3. M'encanta... demà compro peres i te la copio!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina