dissabte, 22 de març del 2014

Dedicat als meus companys de feina

Aquesta entrada està dedicada especialment als meus companys de feina.

Si us va agradar l’esmorzar que us vaig portar ahir, aquí teniu les receptes:

Pa de pessic
És la base per fer infinitat de pastissos. Sobre la recepta bàsica que podeu trobar aquí, vaig afegir ratlladura de pell de llimona a la massa, abans de posar-lo al forn vaig repartir a la superfície un grapat de pinyons i un cop va ser fred el vaig cobrir amb sucre llustre.

Brownie
El vaig fer seguint la recepta que podeu llegir aquí, però no hi vaig afegir ni les gotes de xocolata ni les nous. En canvi el vaig cobrir amb una barreja de 100 gr. de xocolata i 50 gr. de mantega foses al microones i uns encenalls de xocolata amb llet.

Pastís de pastanaga
Espero que us agradés, és un dels meus preferits. Que m’ho digués, només una persona va encertar l’ingredient principal. Vaig seguir la recepta que trobareu aquí.

Si us animeu a fer-ne algun ja m’ho explicareu.

Gràcies per tots els bons moments que hem compartit i per fer que aquest dia hagi estat tan especial.

Fins aviat!!!




PD: Les fotos no corresponen als pastissos que vaig portar però són les que més s'hi assemblen.

5 comentaris:

  1. No he fet mai un pastís de pastanaga!!! I veig que tothom en parleu molt bé!!!! A la llista d'espera!!!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
  2. Mare de Déu...on treballes que envio el currículum ara mateix...encara que només sigui per poder esmorzar aquests dolços tan deliciosos! Petons!

    ResponElimina
  3. Mira que anava a dir el mateix que la Mònica: jo també vull treballar amb tu!!!! Però quina parada!! Per no parar de llepar-se els dits i babejar: MOLT bons!!! :)

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies per tots els pastisos que has portat durant tots aquests anys, fins i tot en aquells que hi has posat canyella ;)
    Un dia d'aquest m'haig de posa a provar-ne algun, ja et diré el què.

    Que tinguis molta sort!!

    ResponElimina
  5. Quim!!!!
    si en fas algun ja em diràs què tal.
    Et desitjo el millor!!! un petonàs

    ResponElimina