divendres, 27 de desembre del 2013

Torró de xocolata blanca amb neules

Ingredients:

180 gr. de xocolata blanca per postres
200 gr. de xocolata blanca
190 gr. de Nocilla blanca
80 gr. de neules

Fondre al bany Maria la xocolata blanca per postres. Un cop fosa retirar del foc i deixar temperar una mica. Abocar en un motlle de silicona i retirar l’excés de xocolata de manera que quedi una capa fina al fons i a les parets. Deixar que solidifiqui.
Fondre al bany Maria la xocolata blanca. Un cop fosa retirar del foc i deixar temperar una mica. Afegir la Nocilla blanca i remenar fins que quedi una mescla homogènia.
Esmicolar les neules i afegir-les a la barreja de xocolata i Nocilla. Barrejar amb cura fins que les neules quedin totalment impregnades de xocolata.
Posar la barreja dins el motlle prèviament encamisat amb xocolata blanca. Donar uns petits cops per tal que la barreja es distribueixi uniformement i surtin les bombolles d’aire que hagin pogut quedar. Deixar que solidifiqui.
Tornar a fondre al bany Maria la resta de xocolata blanca per postres. Un cop fosa retirar del foc i deixar temperar una mica. Repartir amb l’ajut d’una espàtula damunt el farcit del torró, de manera que quedi una capa fina. Deixar solidificar.
Un cop totes les capes hagin solidificat es pot desemmotllar el torró.


Memòries d'una cuinera: Torrons.
Tenia moltes ganes d'estrenar el motlle per torrons de xocolata. El repte d'aquest mes m'ha vingut ideal per fer-ho. Ha quedat un torró molt bo, amb un interior cremós i cruixent a la vegada. Als amants de la xocolata blanca els encantarà.

6 comentaris:

  1. Ummmm, ha d'estar boníssim. Felicitats i bones festes!

    ResponElimina
  2. Doncs t'ha quedat perfecte, sembla comprat.

    Bones festes i feliç any nou!

    *Pilar*

    ResponElimina
  3. Mmmmm magnífica participació al Memòries torroner...i aquest motlle és genial!

    ResponElimina
  4. quina pintassa que té Carme!!! t'ha quedat perfecte. Moltíssimes gràcies per participar. Petonets i bon any!!!!

    ResponElimina
  5. Buuuuffff!!! Quin torró!!! Té una pinta deliciosa.....i una gran presentació.
    Petons i feliç 2014!!!
    Olga

    ResponElimina
  6. Quina bona pinta!! La xocolata amb neules és perfecte i un torró molt original! La presentació un 10!
    Petons

    ResponElimina