El pastís no és ben bé el que havia de ser... quan ja portava les dues hores de cocció el vaig voler deixar uns minuts més tal i com vaig llegir a la recepta de la Mercè, però em vaig equivocar en la temperatura i vaig posar el forn a 180ºC enlloc dels 100ºC. Al cap d'uns 10 minuts me'n vaig adonar, sort!!!, sinó segur que se'm crema. Així que encara es pot menjar, però m'ha quedat força cuit i daurat.
L'hauré de tornar a fer, intentant no despistar-me ;)
Ingredients:
Per la base:
18 galetes Tosta Rica
60 gr. de mantega fosa
Pel farcit:
100 gr. de mantega pomada
100 gr. de sucre
1 beina de vainilla
3 ous
ratlladura de mitja llimona
50 gr. de farina
500 gr. de formatge quark
Per la base:
Triturar les galetes fins a deixar-les en pols. Barrejar amb la mantega fosa. Disposar la barreja al fons d’un motlle desmuntable pressionant amb una cullera per tal que quedi una capa plana.
Reservar a la nevera.
Pel farcit:
Batre amb les barnilles elèctriques la mantega amb el sucre i les llavors de la vainilla. Afegir els ous d'un en un sense deixar de batre. Incorporar la pell ratllada de llimona i la farina prèviament tamisada. Afegir el formatge quark i barrejar fins que quedi una mescla homogènia.
Abocar la massa sobre la base de galeta i allisar la superfície.
Coure al forn pre-escalfat a 100ºC durant dues hores.
Deixar refredar a temperatura ambient.
Desemmotllar i reservar a la nevera fins el moment de servir.
(Recepta de Cuina per a llaminers)
ResponEliminaCarme; Un pastís que s'ha de tenir en compte... a vegades les equivocacions poden sortir pastissos com aquest teu , que aquí presentes...
Salutacions Carme¡¡ :O)
Doncs si no t'arribes a equivocar no sé pas qué hagués passat..perquè així és una passada! Petonarros!
ResponElimina