dimarts, 24 de març del 2015

Pastissets de poma

Ingredients:

2 pomes
1 ou
80 gr. de sucre
1 sobre de vainilla ensucrada
40 ml. d’oli de gira-sol
30 ml. de suc de llimona
Ratlladura d’una llimona
80 gr. de farina
30 gr. d’ametlla mòlta
1 cullera de postres de llevat

Batre l’ou amb el sucre i la vainilla ensucrada fins que quedi una mescla molt escumosa. Afegir l’oli de mica en mica fins que quedi ben integrat. Incorporar el suc de llimona i la ratlladura i remenar lleugerament. Afegir la farina, l’ametlla mòlta i el llevat i remenar lleugerament just fins integrar i que quedi una massa homogènia i sense grumolls.
Tallar una poma a làmines primes i l’altra a daus petits.
Afegir els daus de poma a la massa i repartir-los uniformement.
Repartir la massa en 12 càpsules de paper. Cobrir la superfície amb les làmines de poma i empolsinar amb una mica de sucre.
Coure al forn a 180ºC durant 22 minuts.
Deixar refredar sobre una reixa.

5 comentaris:

  1. Estic segura q començo a menjar-los i seria un no parar!! Quin goig!!!

    ResponElimina
  2. M'encanten els dolços amb poma!! Segur que no van durar res a casa! Una abraçada!

    ResponElimina
  3. Quina bona pinta Carme, deuen estar boníssims!
    Ptons
    Anna

    ResponElimina
  4. Carme, fan molt goig!!!! Una bona idea fer-ho en les capsuletes!!!!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina