divendres, 27 de febrer del 2015

Pastissets de formatge amb melmelada de gerds


M’he proposat fer receptes amb els ingredients que fa dies que volten per la nevera i el rebost.
Avui és el torn d’una terrina de formatge per untar i de mig pot de melmelada de gerds. Afegint quatre coses més hem pogut gaudir d’unes postres senzilles i sensacionals.
Encara em queda donar sortida a: mig pot de confitura de cabell d’àngel, fruita confitada, farina d’ametlla, clares d’ou... ja se m’han acudit algunes idees ;)


Ingredients:

Per la base:
6 galetes Digestive
30 gr. de mantega pomada
1 cullera de postres de sucre morè
1 polsim de sal

Pel farcit:
250 gr. de formatge d’untar
1 ou
1 iogurt natural
200 gr. de llet condensada
1 cullera sopera rasa de Maizena
1 cullera sopera de suc de llimona

Melmelada de gerds

Per la base:
Triturar les galetes amb el sucre i la sal. Afegir la mantega i tornar a triturar fins que ens quedi una textura de sorra. Disposar la barreja al fons de 12 motlles de magdalena, pressionant amb una cullera per tal que quedi una capa plana.
Coure al forn a 180ºC durant 5 minuts. Passat aquest temps retirar i deixar refredar.

Pel farcit:
Batre el formatge, afegir l’ou, el iogurt, la llet condensada, la Maizena i el suc de llimona. Barrejar fins que quedi una mescla homogènia.

Repartir el farcit a les càpsules de magdalena, damunt la base de galeta.
Coure al forn a 180ºC durant uns 30 minuts.
Deixar refredar sobre una reixa. Un cop els pastissets siguin freds, reservar a la nevera.
Just abans de servir cobrir amb una capa de melmelada de gerds.

5 comentaris:

  1. Quina pinta! Boníssims!
    Una abraçada,
    Júlia

    ResponElimina
  2. Sort que només eren restes Carme! Fa una pinta molt bona!!
    Ptons
    Anna

    ResponElimina
  3. Uns pastissets d'aprofitament però amb una pinta espectacular.
    petons

    ResponElimina
  4. No hi ha millor mescla per a mi que la del formatge amb la melmelada de gerds...uau!!! El format en magdalena és preciós.

    ResponElimina
  5. Amb aquest format, tipus magdalena, em semblen, a més de boníssims, molt originals! Petons!

    ResponElimina