dissabte, 6 d’octubre del 2012

Pastís de crema de formatge amb xocolata amb llet

Dijous en Sangi va fer 4 anys. Aquesta tarda ho celebra amb una festa a casa seva. I com que no hi pot faltar un pastís per posar-hi l’espelma i poder-la bufar, aquest és el pastís que li portaré. Espero que li agradi.

Felicitats Sangi !!!

Ingredients:

Pel pa de pessic:
6 ous
150 gr. de farina
30 gr. de cacau en pols
200 gr. de sucre
1 cullereta de llevat Royal

Per l’almívar:
100 ml. d’aigua
100 gr. de sucre
1 cullereta d’aroma de vainilla

Per la crema de formatge:
250 gr. de formatge Philadelphia
50 gr. de mantega
200 gr. de xocolata amb llet
3 cullerades de sucre glass

Pel pa de pessic:
Batre els ous amb el sucre fins que quedi una escuma blanquinosa i hagin doblat el volum.
Afegir la farina, el cacau en pols i el llevat tamisats amb molta suavitat.
Untar un motlle amb mantega, posar-hi la massa i coure al forn a 180ºC durant 35 minuts.

Per l’almívar:
Coure l’aigua, el sucre i l’aroma de vainilla durant 5 minuts fins que ens quedi un xarop no massa espès.
Deixar refredar i reservar.

Per la crema de formatge:
Fondre la xocolata al bany Maria i deixar refredar una mica.
Batre el formatge i la mantega a temperatura ambient fins que quedi una mescla suau. Afegir la xocolata fosa i incorporar-la totalment. Afegir el sucre glass i batre fins que quedi una crema homogènia.

Tallar el pa de pessic en dos discs. Emborratxar el primer disc amb la meitat de l’almívar, cobrir amb una mica més de la meitat de la crema de formatge. Emborratxar el segon disc amb almívar, col·locar-lo sobre l’anterior i cobrir amb la resta de crema de formatge.
Decorar amb encenalls de xocolata amb llet.

8 comentaris:

  1. Te molt bona pinta! Ha de estar delicios!!

    ResponElimina
  2. Segur que li encanta ..........te una pinta de estar d'allò més bó.
    petons

    ResponElimina
  3. Si us plau, quina cosa més bona!

    Segur que li agrada, com no li ha d'agradar una llaminadura com aquesta!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  4. Carme,t'ha quedat molt be aquest pastís, felicitats en Sagi.

    ResponElimina
  5. Per molts anys a en Sangi!!!
    Segur que va estar molt content amb aquest pastís. Boníssim amb tanta xocolata!!
    Petons

    ResponElimina
  6. T'ha quedat fantàstic, segur que li haurà agradat moltíssim!

    ResponElimina
  7. Ummm! La xocolata és la meva debilitat, segur que està boníssim!

    ResponElimina
  8. Magnific blog!!!
    I per aixó tens un regalet a la meva cuina!!!
    http://elsfogonsdelavianuri.blogspot.com.es/2012/10/y-ya-esta-aqui-el-segundo-liebster-esta.html

    ResponElimina