diumenge, 30 de setembre del 2012

Pastís pirata

Ahir vaig assistir al taller d’iniciació al fondant de la Nuri de Sucre Glacé. Ho vam passar molt bé i vam aprendre un munt de tècniques i trucs per treballar el fondant. Començant pels pans de pessic, seguint pels farciments, almívars i cobertures, i acabant amb la part més creativa, la decoració.

Salutacions a la Nuri, gràcies per tot el que ens vas ensenyar, i a les companyes Sílvia, Marta, Mar i Sheila, els vostres pastissos van quedar sensacionals i vam passar un dia molt xulo juntes.

Aquí veureu els pastissos que vam fer.
 
I aquí teniu el meu primer pastís decorat amb fondant (amb una mica d’ajuda de la profe). Vaig quedar molt contenta amb el resultat, la veritat és que no m’ho esperava ja que no sóc gaire manetes.
Segur que ben aviat m’atreviré a fer-ne algun altre.

10 comentaris:

  1. El pastís t'ha quedat genial! I el ninotet t'ha quedat moníssim ^^
    Com a seguidora del teu blog,et faig un regal que podras trobar en el meu blog. Espero que t'agradi:
    http://lleonadelaboratori.blogspot.com.es/2012/09/premi-liebster-award.html

    ResponElimina
  2. Hola guapa tu

    Nena per ser el primer te ha quedat preciós, com será el segon ??

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  3. Quina preciositat de pastís, Carme! M'ha agradat moltíssim, veig que has tret molt profit de les classes! N'esperem més! Petons

    ResponElimina
  4. Carme, amb alumnes com vosaltres és un plaer donar classes. Ja tinc ganes de veure quin pastís amb fondant faràs… segur que te’n sortiràs molt bé. Una abraçada.

    ResponElimina
  5. Uau, t'ha quedat molt bé, ningú diria que és el primer que fas.
    Segur que va ser un taller molt interessant!

    ResponElimina
  6. Que bonic!!! Oi tant que us ho vareu passar d'allò més bé!!1 No m'estranya...
    Petons

    ResponElimina
  7. Carme, t'ha quedat una cucada. Quan vaig fer el primer fondant em va agradar molt. També per l'ambient que hi havia.
    Una abraçada,
    Nani

    ResponElimina
  8. Quina preciositat!!!
    Jo encara no he provat a treballar el fondant....tinc tan poca gràcia amb els "treballs manuals"......que penso que no seré capaç de fer-ho bé.
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
  9. Espectacular!
    Passa't pel meu blog a buscar un regalet! http://bertaskitchen.blogspot.com.es/2012/10/pollastre-al-curry-amb-verduretes-i.html

    ResponElimina
  10. Preciós! Jo encara m´he d' estrenar amb el fondant. Reconec que em fa mandra però ho hauré d´intentar pels meus nebots.

    ResponElimina