tag:blogger.com,1999:blog-7061621885692037568.post1640133955750723615..comments2023-10-31T13:10:38.056+01:00Comments on All i julivert: Gelat de vainillaCarme i Omarhttp://www.blogger.com/profile/14856177094846398013noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-7061621885692037568.post-87909891702561197312014-08-23T14:33:20.376+02:002014-08-23T14:33:20.376+02:00Ostres el gelat preciós..però falta la foto de la ...Ostres el gelat preciós..però falta la foto de la geladora de la KA, que no l'he vist mai!!!! Quina enveja...jo que sóc una fan de tot els accessoris de la KA!!! Petons!Mònica Tarradellashttps://www.blogger.com/profile/17474102554966728229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7061621885692037568.post-12123839018129861602014-07-24T11:22:31.233+02:002014-07-24T11:22:31.233+02:00Vigila...que fer gelats casolans....enganxa!!!!
P...Vigila...que fer gelats casolans....enganxa!!!! <br />Petons,<br />OlgaLa Cuina de l'Olgahttps://www.blogger.com/profile/09625586686538332683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7061621885692037568.post-7698175925978293632014-07-23T17:52:31.450+02:002014-07-23T17:52:31.450+02:00Ei quin gelat més bo! fa una pinta deliciosa, tan...Ei quin gelat més bo! fa una pinta deliciosa, tan cremós... Una abraçada Carme!<br /><br />"Les receptes que m'agraden"<br /><br />les receptes que m'agradenhttps://www.blogger.com/profile/05793908063178396849noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7061621885692037568.post-11391735408537286422014-07-23T11:23:03.461+02:002014-07-23T11:23:03.461+02:00Hola Francesc,
també m'ho vaig pensar molt aba...Hola Francesc,<br />també m'ho vaig pensar molt abans de comprar-la pel preu, però ara que la tinc estic encantada. Ara que ja l'he tastat et puc dir que el gelat ha quedat deliciós.<br />Gràcies i salutacionsCarme i Omarhttps://www.blogger.com/profile/14856177094846398013noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7061621885692037568.post-60885093877189964282014-07-23T11:20:32.191+02:002014-07-23T11:20:32.191+02:00Hola Kellie,
si lo haces ya me dirás qué tal.
Beso...Hola Kellie,<br />si lo haces ya me dirás qué tal.<br />BesosCarme i Omarhttps://www.blogger.com/profile/14856177094846398013noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7061621885692037568.post-83225708422984418522014-07-23T11:18:47.664+02:002014-07-23T11:18:47.664+02:00Hola Josepb,
correcte, un total de 900 ml de nata ...Hola Josepb,<br />correcte, un total de 900 ml de nata per muntar: 300 ml al foc amb la llet i els 600 ml per afegir després. Ara ho he modificat a la recepta.<br />Gràcies!!! :O)Carme i Omarhttps://www.blogger.com/profile/14856177094846398013noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7061621885692037568.post-77290999123629815942014-07-23T08:36:34.001+02:002014-07-23T08:36:34.001+02:00M'ha semblat molt graciosa la teua història am...M'ha semblat molt graciosa la teua història amb la KA. Jo no en tinc i ja m'agradaria!! Em para molt el preu. Tinc una cosa "pareguda" del LIDL, però no és el mateix. El teu gelat fa mengera.<br />SalutacionsFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7061621885692037568.post-11044334541288277962014-07-22T18:20:13.649+02:002014-07-22T18:20:13.649+02:00Carme: torno a ser jo... el Josepb. -Menja de baca...<br /> Carme: torno a ser jo... el Josepb. -Menja de bacallà- <br /> A veure si ho entenc;<br /> En els ingredients diu; 300 ml. de nata per muntar i després més a vall diu 600 grams més. <br /> Els 300 grams es posen al principi amb la llet i es posen en un bol al foc...<br /> Els 600 -no l'hi veig el pes- és posen en un bol gros i sense deixar de remenar, junt amb la vainílla i la sal? són en total 900 grams de nata per muntar? <br /> Gràcies i salutacions de nou Carme¡¡ :O) :O) Josepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7061621885692037568.post-48191209512675059052014-07-22T18:04:59.990+02:002014-07-22T18:04:59.990+02:00Carme; Una verdadera delícia veure -i també- poder...<br /> Carme; Una verdadera delícia veure -i també- poder gaudir d'aquest gelat de vainílla d'una gran bellesa tant de paladar com de vista.<br /> Salutacions Ana¡¡ :O) Josepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7061621885692037568.post-23230063429606158942014-07-22T17:28:32.914+02:002014-07-22T17:28:32.914+02:00ohhh quina pinta Carme a bjuscar ingrediente. Beso...ohhh quina pinta Carme a bjuscar ingrediente. Besos guapaKelliehttps://www.blogger.com/profile/14026611574819127020noreply@blogger.com